FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crvena zvezda odradila trening

ZAPREŠIĆ, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Odmah po dolasku u Hrvatsku, gdjeih u četvrtak očekuje prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA protivIntera, nogometaši beogradske Crvene zvezde odradili su trening nastadionu u Zaprešiću.
ZAPREŠIĆ, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Odmah po dolasku u Hrvatsku, gdje ih u četvrtak očekuje prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA protiv Intera, nogometaši beogradske Crvene zvezde odradili su trening na stadionu u Zaprešiću.

Trening je protekao bez ikakvih problema pod velikim osiguranjem policije. Tek je manja skupina navijača Intera povicima i vrijeđanjem dočekala suparničke igrače i čelnike kluba.

U taboru Crvene zvezde uvjereni su kako će lagano preskočiti hrvatsku momčad. Trener Valter Zenga izjavio je kako je Inter momčad koja zaslužuje poštovanje, ali i dodao da će konačan ishod, ipak, zavisiti od igre beogradske ekipe.

"Bitno je da ne izgubimo koncentraciju. Inter zaslužuje respekt, posebno dobro igra kod kuće, ali spremni smo za utakmicu i verujem da sve, ipak, zavisi o nama samima. Želim samo da Zvezda poslije 180 minuta igre nastavi natjecanje, istaknuo je bivši vratar talijanske reprezentacije, koji od ove sezone vodi Crvenu zvezdu.

Utakmica je počinje u četvrtak u 17.30, a stadion će biti otvoren dva sata ranije. Bit će zabranjen unošenje tvrdih predmeta, pića, ali i svih transparenata s neprimjerenim porukama. Policija će dozvoliti unos jedino klupskih obilježja. Kako na utakmicu dolazi i 300 gostujućih navijača, za sigurnost će brinuti više od 1.000 pripadnika osiguranja. Hrvatska policija će navijače Crvene zvezde prihvatiti na graničnom prijelazu Bajakovo, gdje će obaviti prvi pregled, a još dva pregled imat će pred samim Zagrebom i prigodom ulaska u stadion.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙