FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turistima ponuđen "bungy jumping" s tornja Makao

HONG KONG, 11. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Posjetitelji će uskoroimati prigodu izvesti skok s vrha tornja Makao što je atrakcija kojabi trebala privući adrenalinske ovisnike, rekli su tamošnji turističkidjelatnici.
HONG KONG, 11. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Posjetitelji će uskoro imati prigodu izvesti skok s vrha tornja Makao što je atrakcija koja bi trebala privući adrenalinske ovisnike, rekli su tamošnji turistički djelatnici.

Sky Jump koji se otvara 17. kolovoza pružit će posjetiteljima priliku da 20 sekundi lete zrakom brzinom od 75 km na sat.

To je skakalište 41 metar više od drugog Sky Jumpa koji se nalazi na tornju u Aucklandu na Novom Zelandu, gdje je izveden rekord u bungy jumpingu.

Skakači nose specijalnu odjeću povezanu s tri kabla koji mogu izdržati do 3.000 kg i jamče apsolutnu sigurnost, tvrdi glasnogovornik.

Makao, bivša portugalska kolonija najpoznatija je po kazinima, ali posljednjih godina pruža sve bolju turističku ponudu kojom žele privući što više sjevernoameričkih posjetitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙