FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: blagi porast cijena na malo i troškova života

ZAGREB, 10. kolovoza 2005. (Hina) - U Zagrebu su u lipnju cijene namalo bile više za 0,2 posto nego u svibnju te za 0,5 posto veće nego ulipnju prošle godine, dok su troškovi života prema svibnju ostalinepromijenjeni, a prema prošlogodišnjem lipnju povećani za 1,5 posto,objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvojagrada i zaštitu okoliša.
ZAGREB, 10. kolovoza 2005. (Hina) - U Zagrebu su u lipnju cijene na malo bile više za 0,2 posto nego u svibnju te za 0,5 posto veće nego u lipnju prošle godine, dok su troškovi života prema svibnju ostali nepromijenjeni, a prema prošlogodišnjem lipnju povećani za 1,5 posto, objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša.

Tijekom prvih šest mjeseci ove godine cijene na malo u Zagrebu su bile više za 0,6 posto u odnosu na isto razdoblje lani, dok su troškovi života istodobno porasli za 1,9 posto.

U odnosu na svibanj, u lipnju ove godine cijene roba povećane su za 0,2 posto, a za isti postotak poskupjele su i usluge. Najveće povećanje, od 0,9 posto, bilježe cijene neprehrambenih proizvoda dok su cijene poljoprivrednih prehrambenih proizvoda smanjene za 1,8 posto, a pića za 1,7 posto.

U strukturi troškova života u Zagrebu, cijene roba su u lipnju u odnosu na svibanj smanjene za 0,1 posto, dok su cijene usluga porasle za isti postotak.

Za najvećih 1,1 posto pritom su porasli troškovi odjeće, obuće i usluga, dok su najviše, za 1,3 posto, smanjeni troškovi pića.

(Hina) xduk ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙