FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vujčić kapetan, Giriček dokapetan košarkaške reprezentacije

BJELOLASICA, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Dosadašnji tijek pripremahrvatske košarkaške reprezentacije za predstojeće Europsko prvenstvo uSrbiji i Crnoj Gori potvrdio je odličnu formu većine naših igrača, kaoi izvrsnu atmosferu koja vlada u reprezentaciji. To je naglašeno i nadanašnjoj konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen planpriprema reprezentacije te odluka izbornika Nevena Spahije dakapetansku ulogu dodijeli Nikoli Vujčiću, a dokapetansku GordanuGiričeku.
BJELOLASICA, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Dosadašnji tijek priprema hrvatske košarkaške reprezentacije za predstojeće Europsko prvenstvo u Srbiji i Crnoj Gori potvrdio je odličnu formu većine naših igrača, kao i izvrsnu atmosferu koja vlada u reprezentaciji. To je naglašeno i na današnjoj konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen plan priprema reprezentacije te odluka izbornika Nevena Spahije da kapetansku ulogu dodijeli Nikoli Vujčiću, a dokapetansku Gordanu Giričeku.

Nakon priprema u Hrvatskom olimpijskom centru na Bjelolasici i kratkog odmora, reprezentativce čeka vrlo zgusnut raspored koji treba jamčiti izvrsnu uigranost i taktičku pripremljenost za Europsko prvenstvo. Sredinom kolovoza selekcija odlazi u Zadar, odakle kreće na iznimno jaki turnir u Italiju gdje će ih u Porto San Giorgiu čekati Italija, Grčka i Latvija. Potom slijedi povratak u Hrvatsku, u Selce, i provjera protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine u Crikvenici.

Od 25. do 28. kolovoza hrvatski će košarkaši na turniru u Srbiji i Crnoj Gori odmjeriti snage s domaćinom, Litvom i Slovenijom. Nakon kratkog odmora i treninga u Zagrebu, košarkaši odlaze u Španjolsku na završno brušenje igre u utakmicama protiv Španjolske i Grčke. Pripremni ciklus završava u Selcu i Crikvenici.

"Za ovo Prvenstvo imamo jako bogat i zahtjevan program priprema i odlične protivnike protiv kojih ćemo ispitati našu taktiku i uvelike si povećati izglede za uspješan rezultat u Srbiji i Crnoj Gori. Očekujemo i iznimno teško Europsko prvenstvo, s vrlo izjednačenim protivnicima, no ne bojimo se nikoga i treniramo žestoko uz odličnu atmosferu u reprezentaciji", naglasio je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Neven Spahija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙