FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za nestalim Čehom bez rezultata; spašena talijanska jahta

RIJEKA,6. kolovoza 2005.(Hina) - Potraga za Čehom koji je u četvrtak u15 sati gumenom barkom na vesla isplovio iz Lukova u Velebitskomkanalu, nastavljena je danas, ali češki turist još nije pronađen,doznaje se danas iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja ispašavanja na moru.
RIJEKA,6. kolovoza 2005.(Hina) - Potraga za Čehom koji je u četvrtak u 15 sati gumenom barkom na vesla isplovio iz Lukova u Velebitskom kanalu, nastavljena je danas, ali češki turist još nije pronađen, doznaje se danas iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru.

Jučer je uz obalu otoka Paga, južno od uvale Cista pronađena i iz mora izvađena gumena barka na kojoj je Čeh isplovio.

Danas je potraga na moru nastavljena dvama policijskim brodicama iz Senja i Karlobaga, a uz stjenovitu pašku obalu tragali su djelatnici i ronioci Gorske službe spašavanja, bez uspjeha.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru sa sjedištem u Rijeci danas je koordinirala akciju spašavanja 15-metarske talijanske jahte kojoj se nedaleko od Hvara oko 15 sati pokvario motor.

Jahtu s četiri člana posade veliki su valovi i vjetar nosili prema otočiću Šćedru, a u luku Hvar ih je doteglila brodica splitske Lučke kapetanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙