FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Majka tuži proizvođača strojeva nakon smrti djeteta u javnoj praonici rublja

MARION, 5. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Majka petogodišnje djevojčicekoja je umrla u stroju za pranje rublja u javnoj praonici tužila jeproizvođače, rekavši da je stroj počeo raditi prije nego je u njegaubacila kovanice, a dok je dijete još bilo unutra.
MARION, 5. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Majka petogodišnje djevojčice koja je umrla u stroju za pranje rublja u javnoj praonici tužila je proizvođače, rekavši da je stroj počeo raditi prije nego je u njega ubacila kovanice, a dok je dijete još bilo unutra.

Rebecca Hope Wagoner ugušila se 17. lipnja, nakon što je ostala zarobljena u stroju "koji je odmah počeo raditi prije nego je u njega ubačena ikakva kovanica", kaže se u tužbi.

Stroj treba kovanice da bi počeo raditi a neće ih primiti prije nego se teška vrata zatvore, kazali su dužnosnici tvrtke. Vrata se pak ne mogu otvoriti dok stroj radi.

Rebecca Billings Wagoner, majka djevojčice, uspjela je razbiti vrata i izvukla djevojčicu ali je već bilo kasno.

"Majka je imala ozbiljne posjekotine i doživjela je užas gledajući kako djevojčica umire pred njezinim očima", kaže se u tužbi.

Tužbom se traži 18,9 milijuna dolara a uperena je protiv Pellerin Milnor Corps iz Louisiane jer, kako se kaže, njihovi strojevi mogu početi raditi kada se vrata zatvore a prije nego se ubace kovanice.

U tužbi se također kaže da je petero djece ostalo zarobljeno u Milnor strojevima od 1986. Jedno od djece ugušilo se, dok su druga spašena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙