FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijetnje al-Qaide neće potjerati Amerikance iz Iraka - Bush

WASHINGTON/LONDON, 4. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Američki predsjednikGeorge Bush rekao je u četvrtak da prijetnje al-Qaide, koje je putemkatarske televizijske postaje al-Jazeera uputio drugi čovjek teterorističke organizacije Ayman al-Zawahiri, neće potjerati Amerikanceiz Iraka i s Bliskog istoka.
WASHINGTON/LONDON, 4. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Američki predsjednik George Bush rekao je u četvrtak da prijetnje al-Qaide, koje je putem katarske televizijske postaje al-Jazeera uputio drugi čovjek te terorističke organizacije Ayman al-Zawahiri, neće potjerati Amerikance iz Iraka i s Bliskog istoka.

"Ostat ćemo...to su teroristi i ubojice i ubijat će nedužne ljude kako bi nametnuli svoju tamnu sliku svijeta", rekao je Bush nakon sastanka s kolumbijskim predsjednikom Alvarom Uribeom.

Al-Zawahiri je zaprijetio Sjedinjenim Državama "katastrofom većom od one u Vijetnamu", a Velikoj Britaniji "većim uništavanjem" od onoga u Londonu.

Stoga su i Britanci pojačali sigurnost u Londonu gdje više od 6.000 policajaca, od kojih su neki naoružani, patrolira gradom, a posebno javnim prijevozom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙