FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječaci izazvali požar paleći vatru među balama slame

ZAGREB/VARAŽDIN, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Trinaestogodišnji dječak izOsečka jučer je ozlijeđen u požaru koji je izazvao dok je u igri sdesetogodišnjim prijateljem palio vatru među balama slame u potkrovljustaje, priopćeno je danas iz Policijske uprave varaždinske.
ZAGREB/VARAŽDIN, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Trinaestogodišnji dječak iz Osečka jučer je ozlijeđen u požaru koji je izazvao dok je u igri s desetogodišnjim prijateljem palio vatru među balama slame u potkrovlju staje, priopćeno je danas iz Policijske uprave varaždinske.

Tijekom igre u potkrovlju gospodarske zgrade vlasnika S.C. (38), trinaestogodišnjak se dosjetio da bi mogao paliti slamu u metalnom loncu i zatim lonac pokriti balom slame. Nije trebalo dugo da vatra izmakne kontroli, zahvati balu slame iznad metalnog lonca i ubrzo se proširi na potkrovlje gospodarske zgrade i donji drveni dio u kojem su bili lišće i kukuruzovina.

U požaru je u potpunosti izgorjela drvena konstrukcija krova i drveni dijelovi zgrade, 2500 litara kukuruza u zrnu, oko 50 bala slame, oko dvije tone kukuruza u klipu i jedan mlin "čekićar". Prema izjavi vlasnika materijalna šteta se procjenjuje na oko 30.000 kuna. Požar je zahvatio i žice električnog i telefonskog voda, koje su djelomično nagorjele.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙