FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: u sudaru poginula 41-godišnja državljanka BiH

ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - U izravnom sudaru osobnog i teretnogautomobila u mjestu Turanj danas je smrtno stradala 41-godišnjadržavljanka BiH, vozačica osobnog automobila, a njezino dvojemaloljetne djece je teže, odnosno lakše ozlijeđeno, priopćila je danaskarlovačka policija.
ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - U izravnom sudaru osobnog i teretnog automobila u mjestu Turanj danas je smrtno stradala 41-godišnja državljanka BiH, vozačica osobnog automobila, a njezino dvoje maloljetne djece je teže, odnosno lakše ozlijeđeno, priopćila je danas karlovačka policija.

Policijskim je očevidom utvrđeno da je 41-godišnjakinja, vozeći osobni automobil bosanskohercegovačkih oznaka, oko 11,40 sati iz neutvrđenih razloga u desnom zavoju prešla u suprotnu prometnu traku, pri čemu je, dolazeći iz suprotnog smjera, na nju naletio teretni automobil karlovačkih oznaka.

Od zadobivenih teških ozljeda vozačica je preminula u karlovačkoj Općoj bolnici, teške ozljede zadobilo je njezino 13 godišnje, a lakše osmogodišnje dijete, te su zadržani na liječenju.

Vozač teretnog automobila (21) lakše je ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.

Zbog policijskog očevida promet se na tom dijelu ceste odvijao zaobilazno od 11,40 do 12,25 sati, kada je otvoren južni kolnički trak pa su se vozila propuštala naizmjenice.

Promet je normaliziran oko 13 sati, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙