FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: poginuo u prometnoj nesreći

KRIŽEVCI, 12. srpnja 2005. (Hina) - Na državnoj cesti Bjelovar - Zagrebkod Markovca Križevačkog jutros je oko 9,15 sati u teškoj prometnojnesreći poginuo Vladimir Domitrović (72) iz Bakra, priopćila je danaskoprivničko-križevačka Policijska uprava.
KRIŽEVCI, 12. srpnja 2005. (Hina) - Na državnoj cesti Bjelovar - Zagreb kod Markovca Križevačkog jutros je oko 9,15 sati u teškoj prometnoj nesreći poginuo Vladimir Domitrović (72) iz Bakra, priopćila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Domitrović je upravljao "citroenom ax" riječkih registarskih oznaka od Bjelovara prema Zagrebu i pretjecao automobil i kamionet kad je iz smjera Zagreba naišao automobil "ford escort" zagrebačkih oznaka kojim je upravljao Đuro Puškadija (54).

Oba su se vozila izravno sudarila na mostu u Markovcu Križevačkom i pritom je Domitrović zadobio smrtonosne ozljede, a Puškadija je lakše ozliijeđen i smješten u bjelovarsku Opću bolnicu.

Promet na državnoj cesti prema Bjelovaru preko Markovca Križevačkog bio je prekinut do 13,20 sati, a do tada je biop preusmjeravan obilazno preko Cirkvene i Bolča.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙