FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putin u Finskoj razgovara o odnosima EU-a i Rusije

NAANTALI, 2. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Ruski predsjednik VladimirPutin nastavlja u utorak posjet Finskoj drugim danom razgovora sfinskom predsjednicom Tarjom Halonen, a očekuje se da će glavne temebiti međunarodna pitanja i odnosi Rusije i Europske unije.
NAANTALI, 2. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin nastavlja u utorak posjet Finskoj drugim danom razgovora s finskom predsjednicom Tarjom Halonen, a očekuje se da će glavne teme biti međunarodna pitanja i odnosi Rusije i Europske unije.

Putin je u ponedjeljak stigao u finski grad Turku na neslužbeni sastanak s predsjednicom Halonen u njezinoj ljetnoj rezidenciji u obližnjem Naantaliju, dvjestotinjak kilometara od Helsinkija.

Na razgovorima u ponedjeljak navečer dvoje se predsjednika bavilo bilateralnim pitanjima, među ostalim i kontrolom 1300 kilometara dugačke rusko-finske granice.

Putin je Finsku posljednji put posjetio u rujnu 2001., ali dvoje se predsjednika odonda na različitim mjestima sastajalo dvaput na godinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙