FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DAB prodaje 49,95 posto vlasnika Hotela Sheraton

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Državna agencija za osiguranještednih uloga i sanaciju banaka (DAB) objavila je u današnjem dnevnomtisku poziv za prikupljanje ponuda za kupnju 49,95 postotnog poslovnogudjela u tvrtki H.B.I. d.o.o. iz Zagreba, u čijem je vlasništvuzagrebački Hotel Sheraton.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB) objavila je u današnjem dnevnom tisku poziv za prikupljanje ponuda za kupnju 49,95 postotnog poslovnog udjela u tvrtki H.B.I. d.o.o. iz Zagreba, u čijem je vlasništvu zagrebački Hotel Sheraton.

Kako stoji u pozivu, temeljni kapital tvrtke H.B.I., iznosi 16,6 milijuna kuna, a tvrtka je u prošloj godini ostvarila dobit u iznosu većem od 25,1 milijun kuna.

Navodi se i da H.B.I. ima u svom vlasništvu "nekretninu hotel Sheraton Zagreb", "koja nije opterećena nikakvom uknjižbom niti neuknjiženim kreditima u korist trećeg".

Ponude, za čije podnošenje rok istječe 20 dana od dana objave ovog poziva, moraju uz podatke o ponuditelju te ponudbenu cijenu s uvjetima plaćanja, sadržavati i "druge pogodnosti ponuditelja", navodi se u pozivu DAB-a.

Također, naglašava se da 'drugi član društva u H.B.I. ima 50,05 posto od ukupne vrijednosti temeljnog kapitala društva" te kako "sukladno Društvenom ugovoru drugi član društva ima pravo prvokupa".

Napominje se i da DAB nije obvezan prihvatiti ni jednu prispjelu ponudu te da će o rezultatima natječaja ponuditelje izvijestiti 30 dana od dana završetka roka za prikupljanje ponuda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙