FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan ugovor o nabavi 30 novih vatrogasnih vozila za Istarsku županiju

PULA,4. srpnja 2005.(Hina) - Ugovor o nabavi 30 novih najsuvremenijihvatrogasnih vozila ukupne vrijednosti 47 milijuna kuna, potpisali sudanas u Puli predsjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije ValterDrandić i direktor njemačke tvrtke "Ziegler" Edwin Emil Schelle.
PULA,4. srpnja 2005.(Hina) - Ugovor o nabavi 30 novih najsuvremenijih vatrogasnih vozila ukupne vrijednosti 47 milijuna kuna, potpisali su danas u Puli predsjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Valter Drandić i direktor njemačke tvrtke "Ziegler" Edwin Emil Schelle.

Među tim vozilima je i jedno specijalno vatrogasno vozilo za akcidentne situacije s pripadajućom opremom, koje će se koristiti kod ekoloških katastrofa.

Drandića je ocijenio kako taj projekt, koji je rezultat zajedništva gradova i općina Istarske županije, "znači desetljetni iskorak za istarsko vatrogastvo".

Dodao je kako će Istarska županija za nabavku vatrogasnih koristiti kredit Zagrebačke banke na 10 godina, s počekom od godinu i pol dana od trenutka isporuke vozila, i uz kamatu od četiri posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙