FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

na istarskim prometnicama ove godine poginula čak 31 osoba

PULA,12. srpnja 2005.(Hina) - Od početka godine do danas u Istarskoj ježupaniji u prometnim nesrećama poginula 31 osoba ili pet više nego uistom razdoblju prošle godine, izvijestio je danas načelnik istarskePolicijske uprave Loris Kozlevac članove Županijskog poglavarstvagovoreći o sigurnosnom stanju na Istarskom poluotoku.
PULA,12. srpnja 2005.(Hina) - Od početka godine do danas u Istarskoj je županiji u prometnim nesrećama poginula 31 osoba ili pet više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestio je danas načelnik istarske Policijske uprave Loris Kozlevac članove Županijskog poglavarstva govoreći o sigurnosnom stanju na Istarskom poluotoku.

Po njegovim riječima samo je u travnju i svibnju na istarskim cestama poginulo čak 15 osoba pa je stoga izrazio zabrinutost što se vozači ne drže prometnih propisa.

Zato, dodao je Kozlevac, djelatnici istarske prometne policije ovih dana provode razne aktivnosti i poduzimaju represivne mjere protiv vozača koji u vožnji ne poštuju ograničenja brzine.

Osim u prometu, drži on, sigurnost u Istri zadovoljava s obzirom na turističku sezonu i velik broj gostiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙