FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nesreću kod Šibenskog mosta skrivio mladić iz Travnika

ŠIBENIK, , 31. srpnja 2005. (Hina) - Prometnu nesreću u kojoj je neštoposlije 11 sati kod Šibenskog mosta poginuo 55-godišnji Šibenčanin, ačetiri su osobe ozlijeđene, skrivio je 25-godišnji državljanin BiH izTravnika, izvijestila je poslijepodne šibenska policija.
ŠIBENIK, , 31. srpnja 2005. (Hina) - Prometnu nesreću u kojoj je nešto poslije 11 sati kod Šibenskog mosta poginuo 55-godišnji Šibenčanin, a četiri su osobe ozlijeđene, skrivio je 25-godišnji državljanin BiH iz Travnika, izvijestila je poslijepodne šibenska policija.

Mladić M.Š. iz Travnika vozio je opel vectru iz smjera Šibenika. Pri skretanju na parkiralište motela "Panorama" nije propustio vozila iz suprotnog smjera te se sudario sa zastavom 750 šibenskih registarskih oznaka kojom je, bez valjane prometne i vozačke dozvole, iz smjera Vodica upravljao 55-godišnji M.B. iz Šibenika. U snažnom sudaru zastava 750 završila je na pločniku te je prednjim dijelom udarila u betonsku ogradu.

Vozač zastave 750 i dvojica putnika iz tog vozila, njegov 22-godišnji sin i 52-godišnjak iz Kaštel Kambelovca, prevezeni su u šibensku Opću bolnicu, gdje je 55-godišnji vozač umro u 11,45 sati. Njegovi suputnici teško su ozlijeđeni i život im je u opasnosti.

U šibenskoj Općoj bolnici pomoć su, zbog lakših ozljeda, zatražile i dvije putnice iz opela vectre, 24-godišnja hrvatska državljanka iz Travnika i 31-godišnja Kninjanka, čije sedmogodišnje djete nije ozlijeđeno.

Očevid je na mjestu nesreće obavio istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Igor Ninić.

Protiv 25-godišnjega neozlijeđenog vozača opela vectre bit će podnesena kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙