FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na zagrebačkoj obilaznici poginuo vozač "mercedesa", petero ozlijeđenih

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - U sudaru dva osobna automobilanjemačkih tablica na Zagrebačkoj zaobilaznici jutros je poginula jednaosoba, a pet ih je ozlijeđeno, izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - U sudaru dva osobna automobila njemačkih tablica na Zagrebačkoj zaobilaznici jutros je poginula jedna osoba, a pet ih je ozlijeđeno, izvijestila je zagrebačka policija.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 7,30 sati na 30. kilometru Zagrebačke zaobilaznice u smjeru zapada poginuo je 71-godišnji vozač "mercedesa". Njegova 63-godišnja supruga i četiri osobe iz drugog automobila, "pontiac", su ozlijeđene i prevezene u KBC Rebro. O kakvim ozljedama je riječ policija nije izvjestila, a nije otkrila ni identitet stradalih.

U manje od 12 sati vozač "mercedesa" je treća poginula osoba u prometu na zagrebačkom području.

Nekoliko minuta prije ponoći na cesti je poginula 15-godišnja motociklistica Nikolina Kos, nakon što se sudarila s "renaultom clio" koji je vozio 23-godišnji mladić. Nesreća se dogodila na križanju Zagrebačke i Šenoine ulice u Sesvetama, a policija tvrdi da je oboje vozača u namjeri da izbjegne sudar skrenulo u isti prometni trak.

Nekoliko sati ranije na Aveniji Gojka Šuška poginuo je i pješak Josip Hajdinović. Policija pretpostavlja da je do nesreće došlo jer je pješak najvjerojatnije, oko 21 sat, zbog izgubljene ravnoteže ili spoticanja glavom padao prema kolniku kojim je u tom trenutku prolazio "volvo" zagrebačkih registracija. Nakon što je pješak pao na kolnik automobil ga je na mjestu usmrtio. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙