FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki veleposlanik o pozivu Karadžićeve supruge

SARAJEVO, 30. srpnja 2005. (Hina) - Veleposlanik SAD u BiH DouglasMcElhaney izjavio je u subotu novinarima u Sarajevu da vlada njegovezemlje pozdravlja sve što će dovesti do toga da se Radovan Karadžićnađe pred licem pravde.
SARAJEVO, 30. srpnja 2005. (Hina) - Veleposlanik SAD u BiH Douglas McElhaney izjavio je u subotu novinarima u Sarajevu da vlada njegove zemlje pozdravlja sve što će dovesti do toga da se Radovan Karadžić nađe pred licem pravde.

Naglasivši kako govori u ime američke vlade, veleposlanik McElhaney je u povodu poziva Ljiljane Karadžić suprugu da se preda, kazao kako smatra da je ona to učinila iz vlastitih razloga koje je i objasnila.

Američki veleposlanik je istaknuo kako njegova zemlja osobitu pažnju poklanja izjavama čelnika Republike Srpske u Banjoj Luci, te Borisa Tadića u Srbiji i Crnoj Gori, u kojima se komentiraju pozivi Ljiljane Karadžić suprugu za predaju.

"Podsjećam vlasti u Republici Srpskoj i vlasti u Beogradu da mi računamo na njihovu suradnju", rekao je američki veleposlanik. "U svakom slučaju mi ćemo doći do Karadžića", dodao je.

Veleposlanik McElhaney je posebno istaknuo da se, kako je rekao, "knjiga koja se tiče Karadžića, generala Mladića i generala Gotovine mora zatvoriti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙