FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turska: U eksploziji automobila bombe ubijena dvojica vojnika

ANKARA, 29. srpnja 2005. (Hina) - Snažna eksplozija automobila bombepostavljenog na parkiralištu u gradu Hakkariju, na jugoistoku Turske,usmrtila je dvojicu nižih časnika turske vojske, javili su petakturski elektronski mediji.
ANKARA, 29. srpnja 2005. (Hina) - Snažna eksplozija automobila bombe postavljenog na parkiralištu u gradu Hakkariju, na jugoistoku Turske, usmrtila je dvojicu nižih časnika turske vojske, javili su petak turski elektronski mediji.

Prva izvješća govore da su ranjene još tri osobe koje su hitno prebačene u gradsku bolnicu. Njihovi životi su, kako se tvrdi, izvan opasnosti.

U eksploziji "crvene toyote", koja je dovela do panike, oštećeno je više obližnjih vozila, a polupani su i prozori na obližnjim zgradama.

Snage sigurnosti pokrenule su opsežnu potjeru za teroristima. Pokrenuta je i istraga koja bi trebala utvrditi način na koji je izvršena eksplozija.

Turska državna tv mreža drži da je teroristički čin u Hakkariju, izvršen iza podneva, djelo militantnih pripadnika zabranjene marksističke Kurdske radničke stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙