FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turska: Eksploziju prouzročila djevojka-samoubojica?

ANKARA, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Napad počinjen u subotu naminibus u turskome ljetovalištu Kusadasi na Egejskom moru, u kojemu supoginule najmanje četiri osobe, a 14 ih je ozlijeđeno, možda jepočinila djevojka koja je i sama stradala u eksploziji, izvijestio jezamjenik gradonačelnika Kusadasija Ali Baris, prenosi agencijaAnatolija.
ANKARA, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Napad počinjen u subotu na minibus u turskome ljetovalištu Kusadasi na Egejskom moru, u kojemu su poginule najmanje četiri osobe, a 14 ih je ozlijeđeno, možda je počinila djevojka koja je i sama stradala u eksploziji, izvijestio je zamjenik gradonačelnika Kusadasija Ali Baris, prenosi agencija Anatolija.

"Razmatramo sve mogućnosti, a među njima je i ta da je napad počinila djevojka-samoubojica u dobi od 16 ili 17 godina. Još nismo ništa konačno zaključili", rekao je Baris, dodavši kako bi jedna od četiriju žrtava mogla biti irski državljanin.

"Moguće je da je eksploziju prouzročio ostavljeni paket ili ruksak, no razmatramo i mogućnost samoubilačkog napada", rekao je guverner pokrajine Aydin u kojoj se nalazi Kusadasi, Mustafa Malay.

U napadu je ozlijeđeno i pet britanskih turista, među kojima jedan 16-godišnji mladić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙