FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam knjiga "Buchmesse" u Frankfurtu od 19. do 23. listopada

ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Pedesetsedmi frankfurtski"Buchmesse", najveći svjetski sajam knjiga, multimedije ikomunikacija, održat će se od 19. do 23. listopada.
ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Pedesetsedmi frankfurtski "Buchmesse", najveći svjetski sajam knjiga, multimedije i komunikacija, održat će se od 19. do 23. listopada.

Na sajmu se očekuje oko 6700 izlagača iz 110 zemalja s više od 350.000 knjiga, audiozapisa i videozapisa, novina, časopisa, beletristike, školske i obrazovne literature, stručne i znanstvene literature, izložaka iz multimedije i elektronike, monografija, stripova i ostalih tiskovina i sadržaja iz bogata programa, stoji u današnjem priopćenju Generalturista.

Kako se dodaje, "Buchmesse" je namijenjen svima koji su na bilo koji način uključeni u poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva, autorima, nakladnicima, prodavačima knjiga i multimedije, trgovačkim posrednicima, ilustratorima, umjetnicima, grafičarima, školskim ustanovama, fakultetima, prevoditeljima, knjižarama, antikvarijatima, novinarima, radijskim i televizijskim postajama, čitateljima i drugima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙