FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Birmingham: Sky News - Uhićen muškarac osumnjičen za neuspjele napade 21. srpnja

LONDON , 27. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Muškarac kojega je policijauhitila u srijedu u Birminghamu zove se Yacine Hassan Omar i jedan jeod osumnjičenika za napade koji su trebali biti izvedeni u Londonu 21.srpnja, izvijestila je u srijedu televizijska postaja Sky News.
LONDON , 27. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Muškarac kojega je policija uhitila u srijedu u Birminghamu zove se Yacine Hassan Omar i jedan je od osumnjičenika za napade koji su trebali biti izvedeni u Londonu 21. srpnja, izvijestila je u srijedu televizijska postaja Sky News.

Jutros je Scotland Yard izvijestio o uhićenju muškarca, u sklopu istrage o neuspjelim napadima u Londonu 21. srpnja, ne objavljujući njegovo ime.

Kako prenosi Sky News, riječ je o 24-godišnjem Somalijcu Yacinu Hassanu Omaru, koji je pokušao aktivirati bombu u blizini postaje podzemne željeznice u Warren Streetu i čiju je fotografiju policija objavila u svim britanskim novinama. Scotland Yard za France presse nije želio potvrditi tu informaciju.

Izvjestitelj Sky Newsa objasnio je kako su tijekom akcije u srijedu u Birminghamu policajci kod Omara pronašli i ruksak s eksplozivom te su izveli kontroliranu eksploziju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙