FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rodila prerano preminulu bebu 27 godina kasnije

DŽAKARTA, 27. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Jedna je Indonežanaka"porodila" bebu umrlu prije termina nakon što ju je u sebi nosila 27godina, ali nije mogla platiti troškove operacije uklanjanja ploda,javlja u utorak agencija France Presse pozivajući se na bolničkeizvore.
DŽAKARTA, 27. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Jedna je Indonežanaka "porodila" bebu umrlu prije termina nakon što ju je u sebi nosila 27 godina, ali nije mogla platiti troškove operacije uklanjanja ploda, javlja u utorak agencija France Presse pozivajući se na bolničke izvore.

Ekipa od 15 liječnika operirala je u bolnici Sutinmi u Surabayi na otoku Java 54-godišnju pacijenticu tri sata te je iz nje izvadila plod težak 1,6 kilograma.

"To je svjetski rekord da je žena u sebi nosila mrtav, ali potpuno razvijen plod tijekom 27 godina", kazao je liječnik Urip Murtejo dodavši da je pacijentica u dobrom stanju i da se oporavlja.

Njena je beba preminula prije termina 1978. godine razvivši se izvan maternice, ali majka nije mogla platiti medicinske troškove uklanjanja ploda, pojasnio je liječnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙