FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slabe gustoće i bez zastoja

ZAGREB, 27. srpnja 2005. (Hina) - Promet u državi je slabe gustoće iteče bez zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 27. srpnja 2005. (Hina) - Promet u državi je slabe gustoće i teče bez zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su suhi, vidljivost dobra i nema posebnih ograničenja. Iznimno, kraće zastoje treba očekivati na mjestima gdje su radovi.

Do 1. kolovoza zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Zbog radova na čvoru Jankomir na autocesti A 3 Bregana-Zagreb zatvoren je krak od Zaprešića prema izlazu Zagreb zapad. Vozi se obilazno preko čvora Rakitje. Radovi traju do sredine kolovoza.

Zbog radova na južnom kraku autoceste A3 Zagreb-Županja, od Novske prema Okučanima, u dužini od sedam kilometara vozi se dvosmjerno sjevernim kolnikom, brzinom od 80 kilometara na sat. Na toj autocesti, kao i na Zagrebačkoj obilaznici, još traju radovi na nekoliko dionica, pa su mogući i zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Na dijelu ceste D1 od graničnog prijelaza Macelj do čvora Krapina na autocesti A2 Zagreb-Krapina traju radovi, pa povremeno ima gužvi i zastoja.

Danas se za sav promet otvara lokalna cesta Srijedska-Berek u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koja je bila zatvorena zbog sanacije mosta.

Veća je gužva u prometu teretnih vozila na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj na izlasku iz zemlje.

Do 31. srpnja zabranjen je promet teretnim vozilima preko prijelaza Tovarnik zbog radova na prijelazu Šid.

Zbog intenzivnih građevinskih radova na graničnom prijelazu Bregana na ulasku u Hrvatsku često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa HAK preporučuje međunarodne prijelaze Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙