FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na 8. neretvanskom maratonu više od 30 lađarskih momčadi

PLOČE, 26. srpnja 2005. (Hina) - Na Osmom maratonu lađa rijekomNeretvom, koji će se održati 13. kolovoza, sudjelovat će više od 30lađarskih momčadi, najviše iz neretvanskoga područja, te dvije izZagreba i jedna iz Osijeka, rečeno je danas u neretvanskoj Udruzilađara.
PLOČE, 26. srpnja 2005. (Hina) - Na Osmom maratonu lađa rijekom Neretvom, koji će se održati 13. kolovoza, sudjelovat će više od 30 lađarskih momčadi, najviše iz neretvanskoga područja, te dvije iz Zagreba i jedna iz Osijeka, rečeno je danas u neretvanskoj Udruzi lađara.

Prvi put ove godine na neretvanskom lađarskom maratonu nastupit će i momčad Hrvatske vojske, doznaje se iz Udruge.

Na ovogodišnjem Maratonu lađa iz inozemstva će nastupiti i lađarske posade iz Bosne i Hercegovine te po jedna iz talijanske pokrajine Molisea i Australije.

Kako se približava maraton, tako je u pločanskim vodama i Neretvanskom kanalu sve više lađa i natjecatelja koji se pripremaju i vježbaju za utrku na 22,5 kilometara dugoj veslačkoj stazi koja počinje u Metkoviću i preko Krvavca, Opuzena, Komina i Rogotina završava u Pločama.

Kako očekuju u Udruzi, lađarsku će utrku s obiju obala rijeke Neretve promatrati oko 50.000 Neretvana i njihovih gostiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙