FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Naoružani policajci opkolili džamiju u istočnom Londonu

LONDON, 22. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Naoružani policajci u petak suopkolili džamiju u istočnom dijelu Londona, izvijestio je BBC.
LONDON, 22. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Naoružani policajci u petak su opkolili džamiju u istočnom dijelu Londona, izvijestio je BBC.

BBC javlja, pozivajući se na svjedoke, kako su policajci zamolili prolaznike da u velikom luku zaobiđu blok zgrada u kojem se nalazi džamija.

U petak prijepodne se u londonskoj podzemnoj željeznici već dogodio novi incident. Policija je pucala u "navodnog kamikazu" na postaji podzemne željeznice u Stockwellu, na jugu Londona, objavile su televizijske postaje BBC i Sky News.

Glasnogovornica policije potvrdila je da je pucano na muškarca na postaji metroa u Stockwellu ne navodeći druge pojedinosti i ne komentirajući navode medija da je na muškarca pucano zbog sumnje da je napadač samoubojica te da je on u pucnjavi ubijen.

BBC se u svom izvješću pozvao na iskaze dvojice svjedoka koji su vidjeli kako je policija progonila osumnjičenog muškarca koji je izgledao "azijski". Policija je pucala u muškarca, navodno je pogođen tri ili čak pet puta, nakon čega se srušio.

Tijekom prijepodneva zatvorene su i dvije linije podzemne željeznice, Victoria i Sjeverna linija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙