FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Normaliziran promet na A1

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Oko 19 sati normaliziran je promet na190. kilometru autoceste A1 Zagreb-Split u smjeru Zagreba, gdje se iza15 sati dogodila prometna nesreća zbog koje se vozilo zaustavnimtrakom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Oko 19 sati normaliziran je promet na 190. kilometru autoceste A1 Zagreb-Split u smjeru Zagreba, gdje se iza 15 sati dogodila prometna nesreća zbog koje se vozilo zaustavnim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je srednje gust i teče bez zastoja, a gužve se iznimno mogu očekivati na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi na obnovi kolnika.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od 136. do 139. km, između Kikovice i Orehovice, zbog radova se vozi dvosmjerno južnim trakom. Zbog radova na čvoru Jankomir na autocesti A 3 Bregana-Zagreb zatvoren je krak od Zaprešića prema izlazu Zagreb zapad, pa se vozi obilazno preko čvora Rakitje.

Na dijelu ceste D1 od graničnog prijelaza Macelj do čvora Krapina na autocesti A2 Zagreb-Krapina traju radovi, pa povremeno ima gužvi i zastoja.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, dok na ostalim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove redovito i u lukama nema čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙