FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet gušći na glavnim cestama, a osobito prema moru

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Promet je gušći na glavnim cestama, aosobito prema moru, i teče bez zastoja, izvijestio je večeras Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Promet je gušći na glavnim cestama, a osobito prema moru, i teče bez zastoja, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, na prilazu tunelu Mala Kapela sa sjeverne i južne strane postavljena je prometna signalizacija kako bi se usporio promet, a brzina vožnje ograničena je na 80 kilometara na sat.

Sutra, 1. srpnja, u 6 sati novoizgrađena dionica autoceste A7 Rupa-Rijeka, u dužini od 16 kilometara bit će puštena u promet.

Od sutra, 1. srpnja, naplata cestarine na mostu Krk, vršit će se jednostrano (ali kompletan iznos cestarine) i to pri dolasku s kopna na otok Krk.

Na Jadranskoj magistrali ponekad ima zastoja zbog radova između Morinjskog mosta i autokampa Primošten te kod Šibenskoga mosta.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila - kolona je duga oko 3 kilometra.

Na graničnom prijelazu Bregana gust je teretni promet na ulasku u Hrvatsku te se čeka oko 8 sati. Pojačan je i izlazak teretnih vozila iz Hrvatske, uz kraća čekanja od oko 2 sata.

Zbog intenzivnih građevinskih radova na GP Bregana na ulasku u Republiku Hrvatsku često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa HAK preporučuje međunarodne granične prijelaze Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.)

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙