FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ AMEX: velik interes za nove potrošačke kredite

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - U tri mjeseca kako je kartičarskakuća PBZ American Express (AMEX) korisnicima American Express osobnihkartica ponudila potrošačke kredite s novim uvjetima, broj zahtjeva zakreditima bilježi kontinuirani rast, da bi u lipnju, tijekom kojeg jeodobreno više od 42,7 milijuna kuna kredita, ostvaren rast od 40 postou odnosu na isti mjesec prošle godine.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - U tri mjeseca kako je kartičarska kuća PBZ American Express (AMEX) korisnicima American Express osobnih kartica ponudila potrošačke kredite s novim uvjetima, broj zahtjeva za kreditima bilježi kontinuirani rast, da bi u lipnju, tijekom kojeg je odobreno više od 42,7 milijuna kuna kredita, ostvaren rast od 40 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Kako su danas objavili iz PBZ AMEX-a, riječ je o novim uvjetima kreditiranja za potrošačke kredite Privredne banke Zagreb, s otplatom putem AMEX kartica, na koje kamatna stopa iznosi 10,38 posto, a rok otplate od 3 do 36 rata.

Jednokratna naknada za obradu kredita iznosi 1,5 posto od iznosa kredita dok efektivna kamatna stopa (EKS) za rok otplate od 36 mjeseci iznosi 12,03 posto.

Ovisno o vrsti kartice odobravaju se iznosi kredita do 60 tisuća kuna, uz mogućnost ugovaranja dodatnih iznosa ovisno o specifičnim zahtjevima korisnika.

Uz povećani interes za te kredite, kažu u PBZ AMEX-u, u lipnju se bilježi i rast broja korisnika te prodajnih mjesta.

Tako se krajem lipnja ove godine AMEX karticama u Hrvatskoj služilo više od 411 tisuća korisnika, što predstavlja rast od oko 9 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je broj prodajnih mjesta u prvih šest mjeseci porastao za 10 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, na više od 43 tisuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙