FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 20. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 20. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

ZAGREB/INDIANAPOLIS - Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Indianapolisu. Pobijedio ga je 28-godišnji Amerikanac Kevin Kim sa 6-4, 6-7 (3), 6-3. Bio je ovo njihov drugi susret. Prije četiri godine na turniru u Veneciji slavio je Karlović. Karlović je ove godine 11 puta poražen u prvom kolu.

1. KOLO:

Kevin Kim (SAD) - Ivo Karlović (HRV) 6-4, 6-7 (3), 6-3

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija zadržala je 22. poziciju na najnovijoj ranglisti Fife. Ove godine smo najbolje bili plasirani u travnju i svibnju, kada smo zauzimali 21. mjesto. U posljednje dvije godine stalno smo bili među 26 najboljih reprezentacija, a od SP-a u Francuskoj nikad nismo bili ispod 36. mjesta. Hrvatska je najbolje rangirana bila početkom 1999., kada smo bili na trećem mjestu. Šveđani, naši glavni konkurenti za plasman na SP 2006., pali su za pet mjesta i sada su 17. Nazadovali su i Bugari, Mađari te Islanđani, dok je Malta ostala na 137. mjestu. Iran, kojeg vodi hrvatski trener Branko Ivanković, skočio je za još dva mjesta i sada je 15. reprezentacija svijeta. Iranu je to najbolji plasman u povijesti. Na prvom mjestu su i dalje svjetski prvaci Brazilci, koje ćemo ugostiti 17. kolovoza u Splitu. Slijede Argentinci, te Nizozemci i Česi.

MONTREAL - Kanađanin Alexandre Despatie osvojio je zlatnu medalju u skokovima s 3 m. Ovo je druga zlatna medalja za Kanadu u skokovima. Dan ranije zlato je u skokovima s 1 m osvojila Blythe Hartley. Tako su se Kanađani izjednačili s Kinezima po broju zlatnih odličja u skokovima u vodu. Srebro je pripalo Amerikancu Troyu Dumaisu, kojemu je to druga medalja na SP u Mntrealu. U paru sa svojim bratom osvojio je broncu u sinkroniziranim skokovima s 3 m. Brončana medalja otišla je Kinezu Chongu Heu. I njemu je to drugo odličje, jer je prije dva dana bio zlatni u sinkroniziranim skokovima s 3 m.

MONTREAL - Hrvatska predstavnica u sinkroniziranom plivanju na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Montrealu Margareta Jakovac zauzela je 20. poziciju u konkurenciji 31 natjecateljice nakon tehničkog programa u pojedinačnoj konkurenciji.Jakovac je za svoju izvedbu dobila ocjenu 38.750. Vodi Francuskinja Virginie Dedieu koja je za svoju vježbu dobila ocjenu 49.167 ispred Ruskinje Natalije Iščenko (49.000) i Španjolke Gemme Mengual (48.250). Šime Perić zauzeo je 38. mjesto od 47 natjecatelja u skokovima u vodu s daske visine 3 metra, te se nije uspio plasirati u polufinale. Perić je u kvalifikacijama sakupio 320.91 bodova što je bilo 60 bodova manje od broja bodova koje je osvojio 18. Talijan Massimilliano Mazzucchi, posljednji koji se plasirao u polufinale.

ZAGREB - Rezultati uzvratnih utakmica 1. pretkola Lige nogometnih prvaka igranih u utorak (u zagradama su rezultati prvih utakmica):

Kaunas (Lit) - HB Torshavn (Far) 4-0 (4-2)

Dinamo Tb. (Gru) - Levadia (Est) 2-0 (0-1)

TNS Llansantffraid (Wal) - Liverpool (Eng) 0-3 (0-3)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙