FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

WASHINGTON - Hrvatski plivač Duje Draganja je nakon intervencije hrvatske diplomacije ipak dobio vizu za ulazak u Kanadu, te će moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Montrealu, rekao je u utorak otpravnik poslova u hrvatskom Veleposlanstvu u Ottawi Ante Barbir. Barbir je za HINA-u rekao da je intervenirao u kanadskom Ministarstvu vanjskih poslova zatraživši da kanadske vlasti sukladno svojim obvezama kao zemlja domaćin plivačkog prvenstva daju ulaznu vizu Draganji. On je rekao da ga je Ministarstvo za imigraciju u utorak izvijestilo da je kanadski konzulat u Los Angelesu u ponedjeljak izdao vizu Draganji i uputio mu ju u San Francisco, gdje se on nalazi. Barbir je rekao da se u cijelom slučaju oko poteškoća izdavanja vize hrvatskom plivaču radilo samo o birokratskom problemu.

ZAGREB - Rezultati uzvratnih utakmica 1. pretkola Lige nogometnih prvaka igranih u utorak (u zagradama su rezultati prvih utakmica):

Kaunas (Lit) - HB Torshavn (Far) 4-0 (4-2)

Dinamo Tb. (Gru) - Levadia (Est) 2-0 (0-1)

PAU - Španjolac Oscar Pereiro (Phonak) pobjednik je 16. etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od Mourenxa do Paua u dužini od 180.5 kilometara. Pereiro je ciljem prošao u vremenu od 4:38:40 sati ispred drugoga sunarodnjaka Xaviera Zandija (Illes Balears) i trećega Talijana Eddyja Mazzolenija (Lampre-Caffita) koji su ostvarili isto vrijeme. Pet dana prije kraja utrke vodstvo u ukupnom redoslijedu zadržao je Amerikanac Lance Armstrong (Discovery Channel) sa 2:46 minuta prednosti ispred drugoga Talijana Ivana Bassa (CSC) i 3:09 minuta ispred trećeg Danca Michaela Rasmussena (Rabobank).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙