FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obitelj londonskog bombaša izrazila sućut

LONDON, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Obitelj jednog od londonskihbombaša samoubojica, Mohammeda Sidiquea Khana, izrazila je u subotu"duboku sućut" žrtvama atentata od 7. srpnja, ocjenivši da je njihovsin bio podvrgnut "pranju mozga".
LONDON, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Obitelj jednog od londonskih bombaša samoubojica, Mohammeda Sidiquea Khana, izrazila je u subotu "duboku sućut" žrtvama atentata od 7. srpnja, ocjenivši da je njihov sin bio podvrgnut "pranju mozga".

"Tražimo od ljudi koji raspolažu nekom informacijom da se jave i razotkriju terorističke mreže koje uzimaju naše sinove i podučavaju ih da čine zlo", izjavila je obitelj prema pisanom dokumentu objavljenom putem policije zapadnog Yorkshirea.

Mohammed Sidique Khan (30), oženjen i otac djevojčice, otišao je iz Leedsa dan prije atentata i počinio samoubilački napad u podzemnoj željeznici kod Edgware Roada u Londonu, što je prouzročilo smrt sedam osoba, uključujući njega samog.

Obitelj Hasiba Hussaina (18), najmlađeg samoubojice, već je u petak izrazila "očaj" zbog atentata i uputila svoje "misli ožalošćenim obiteljima".

Pedeset i pet osoba, među kojima četvorica terorista, izgubilo je živote, a 700 ih je ranjeno u londonskim atentatima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙