FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otkazana promidžbena kampanja za roman o terorizmu u Londonu

LONDON, 9. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Waterstone je otkazao promidžbenukampanju za roman "Incendiary" koji govori o terorističkom napadu naLondon i koji je izašao u četvrtak, istog dana kada je njegovafantastična priča postala stvarnost, rekao je za AFP službenipredstavnik knjižara.
LONDON, 9. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Waterstone je otkazao promidžbenu kampanju za roman "Incendiary" koji govori o terorističkom napadu na London i koji je izašao u četvrtak, istog dana kada je njegova fantastična priča postala stvarnost, rekao je za AFP službeni predstavnik knjižara.

Roman priča o ženi koja je izgubila dijete i muža u atentatu na novi stadion kluba Arsenal na sjeveru Londona koji je počinilo 11 kamikaza.

Autor Chris Cleave, kojemu je to prvi roman, piše priču u obliku otvorenog pisma koji žena piše Osami bin Ladenu, vođi Al-Qaide.

London su u četvrtak istodobno pogodila tri atentata na trima pravcima londonske podzemne željeznice, nakon kojih se dogodio napad na autobus. U atentatima je smrtno stradalo više od 50 osoba, a 700 ih je ranjeno. Odgovornost je preuzela Al-Qaida.

"Riječ je o užasnoj i strašnoj slučajnosti", rekao je autor Chris Cleave za Guardian.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙