FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Salon fotografija Vinkovci 2005.

VINKOVCI, 15. srpnja 2005. (Hina) - Nacionalna izložba fotografije -Salon fotografije Vinkovci 2005. otvorena je večeras u vinkovačkojGaleriji likovnih umjetnosti "Slavko Kopač".
VINKOVCI, 15. srpnja 2005. (Hina) - Nacionalna izložba fotografije - Salon fotografije Vinkovci 2005. otvorena je večeras u vinkovačkoj Galeriji likovnih umjetnosti "Slavko Kopač".

Izloženo je 125 fotografija 83 autora koje je odabrao ovogodišnji izbornik Salona Damir Fabijanić.

U nazočnosti velikog broja Vinkovčana i ljubitelja fotografije Salon je otvorila najmlađa sudionica 12-godišnja Ana Francuz.

Nakon svečanosti otvorenja dodjeljene su i nagrade Salona. Prva nagrada za pojedinačnu fotografiju pripala je Stanku Abadžiću za fotografiju "Skejter 2.", druga nagrada Dragici Kuzmanović za fotografiju "Pozdrav bezbrižnom djetinjstvu", dok je treća nagrada za pojedinačnu fotografiju dodijeljena Saši Vadanjelu za fotografiju "Londoners".

U kategoriji kolekcije fotografija najboljom kolekcijom ocijenjena je "Babilon" autora Dražena Bote. Druga nagrada za kolekciju fotografija pripala je Ivani Nujev za kolekciju fotografija "Tekstura 1. 2. i 3.", a treća nagrada Nini Đurđeviću za kolekciju fotografija "Stablo, put, krošnja".

Salon fotografije Vinkovci 2005. otvoren je u povodu obilježavanja Dana grada Vinkovaca, koji će se proslaviti 20. srpnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙