FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U izraelskim napadima ubijeno sedam aktivista Hamasa

GAZA, 15. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Sedmorica palestinskih islamista,pripadnika Hamasa, ubijena su u petak u dvama napadima izraelskihhelikoptera na Zapadnoj obali i u gradu Gazi, saznaje se izpalestinskih izvora.
GAZA, 15. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Sedmorica palestinskih islamista, pripadnika Hamasa, ubijena su u petak u dvama napadima izraelskih helikoptera na Zapadnoj obali i u gradu Gazi, saznaje se iz palestinskih izvora.

Trojica dužnosnika glavnog palestinskog islamističkog pokreta ubijena su u blizini lokaliteta Salfit na sjeveru Zapadne obale. Rabih Harb i Mohammed Ayache, koji su upravljali Brigadama Ezzedinea Al-Qassama, oružanim ogrankom Hamasa, ubijeni su dok su se kretali automobilom koji su pogodile rakete ispaljene iz dva izraelska helikoptera, priopćili su isti izvori.

U Gazi su u odvojenom napadu ubijena još četvorica Hamasovaca, čiji je identitet nepoznat. Petero Palestinaca, među kojima jedno dijete, ranjeno je tijekom tog napada usmjerena na kombi na koji su ispaljene rakete, kazali su svjedoci i medicinski izvori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙