FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brokeri ZABA-e ostvarili 680 milijuna kuna prometa

ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Brokeri Zagrebačke banke (ZABA)ostvarili su u prvoj polovici ove godine trgovanjem dionicama 680milijuna kuna prometa, što je za 75 posto više u odnosu na istorazdoblje prošle godine, objavili su danas iz ZABA-e.
ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Brokeri Zagrebačke banke (ZABA) ostvarili su u prvoj polovici ove godine trgovanjem dionicama 680 milijuna kuna prometa, što je za 75 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, objavili su danas iz ZABA-e.

Trgovanjem u prvih šest mjeseci ove godine Brokeri Zagrebačke banke su ujedno dostigli gotovo 85 posto njihovog cijelokupnog prošlogodišnjeg prometa trgovanja dionicama, koji je iznosio 819 milijuna kuna.

Polugodišnji podaci o volumenu trgovanja dionicama, ističu u ZABA-i, na rekordnim su razinama, prvenstveno zahvaljujući uključivanju inozemnih institucionalnih investitora i jačanju interesa domaćih investitora za ulaganjem u dionice.

Brokeri Zagrebačke banke trenutno posluju s više od tisuću aktivnih klijenata koji osim redovnih brokerskih koriste i usluge kreditiranja kupnje dionica (tzv. margin krediti), kao i usluge upravljanja vrijednosnim papirima (portfolio management), navode u ZABA-i.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙