FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusi će do 2008. imati najvišu zgradu u Europi

MOSKVA, 14. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Zgrada Tornja federacije, čijaje izgradnja počela u srijedu u sklopu budućeg poslovnog centra"Moskva-City" za koji je kamen temeljac položen u veljači 2005., bitće najviša u Europi, izjavio je u srijedu zamjenik moskovskoggradonačelnika Josif Ordžonikidze na konferenciji za novinare.
MOSKVA, 14. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Zgrada Tornja federacije, čija je izgradnja počela u srijedu u sklopu budućeg poslovnog centra "Moskva-City" za koji je kamen temeljac položen u veljači 2005., bit će najviša u Europi, izjavio je u srijedu zamjenik moskovskog gradonačelnika Josif Ordžonikidze na konferenciji za novinare.

"S 340 metara visine, odnosno 420 ako se računa antena na vrhu, Toranj federacije bit će najviša zgrada u Europi", ponosno je izjavio Ordžonikidze. Po visini će premašiti dosadašnji rekord koji je držao Commerzbank Tower u Frankfurtu na Majni, visok 258,7 metara.

"U ime gradonačelnika Moskve Jurija Lujkova jamčim da će cijeli poslovni kompleks biti završen do 2008", rekao je njegov zamjenik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙