FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljska: Lažnu dojavu o podmetnutoj bombi poslao bivši 40-godišnji policajac

VARŠAVA, 14. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Bivši policajac, 40-godišnjiJacek K., identificiran je u četvrtak kao osoba koja je poslala lažnudojavu o bombi podmetnutoj na jednoj od postaja varšavskog metroa,zbog čega je u glavnome poljskom gradu vožnja podzemnom željeznicomobustavljena tri sata, te je evakuirano 20.000 putnika, izvijestio jeu utorak šef varšavske policije Ryszard Siewierski.
VARŠAVA, 14. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Bivši policajac, 40-godišnji Jacek K., identificiran je u četvrtak kao osoba koja je poslala lažnu dojavu o bombi podmetnutoj na jednoj od postaja varšavskog metroa, zbog čega je u glavnome poljskom gradu vožnja podzemnom željeznicom obustavljena tri sata, te je evakuirano 20.000 putnika, izvijestio je u utorak šef varšavske policije Ryszard Siewierski.

"Raspolažemo dokazima prema kojima je Jacek K. (40), bivši policajac, poslao lažnu telefonsku dojavu o podmetnutoj bombi", rekao je Siewierski.

U skladu s člankom 165. poljskog kaznenog zakona Jacek K. mogao bi dobiti kaznu zatvora u trajanju do osam godina, no grad bi, prema riječima varšavskog gradonačelnika Lecha Kaczynskog mogao Jaceku K. pružiti mogućnost podmirenja troškova operacije potrage za počiniteljima. Kaczynski je prije dva dana ponudio svotu u iznosu od 150.000 zlota (oko 37.000 eura) donositelju bilo kakve informacije o ovome događaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙