FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kwasniewski spreman "pomoći" Tony Blairu

VARŠAVA, 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Poljski predsjednik AleksanderKwasniewski izrazio je u petak spremnost da "pomogne" britanskompremijeru Tonyju Blairu u transformaciji Europske unije, dan nakonnjegova programskog govora pred europskim zastupnicima.
VARŠAVA, 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Poljski predsjednik Aleksander Kwasniewski izrazio je u petak spremnost da "pomogne" britanskom premijeru Tonyju Blairu u transformaciji Europske unije, dan nakon njegova programskog govora pred europskim zastupnicima.

"Tony Blair kaže da će se potruditi krenuti s promjenama tijekom sljedećih šest mjeseci. Želim iz sveg srca da u tome uspije. Poljska će ga podržavati", kazao je Kwasniewski u intervjuu javnom radiju.

"Britansko predsjedništvo poklopit će se opet s mojim funkcijama na čelu države i rado ću mu pomoći u provedbi odluka koje bi mogle promijeniti Europsku uniju", kazao je poljski predsjednik čiji mandat završava krajem godine.

Kwasniewski se međutim založio za "europsku solidarnost" u raspodjeli sredstava čiji je prvi korisnik Poljska, najveća među novim članicama EU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙