FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Daruvarskoj Iridi eko certifikat ISO 14001

ZAGREB, 14. srpnja 2005. (Hina) - Daruvarskoj tvornici za preradu ribeIrida dodijeljen je certifikat ISO 14001 za upravljanje okolišem,priopćeno je iz te tvrtke.
ZAGREB, 14. srpnja 2005. (Hina) - Daruvarskoj tvornici za preradu ribe Irida dodijeljen je certifikat ISO 14001 za upravljanje okolišem, priopćeno je iz te tvrtke.

ISO 14001 je međunarodna norma koja daje upute za djelotvorno upravljanje okolišem vezanim za aktivnosti u tvrtci, proizvode i usluge, uzimajući u obzir zaštitu okoliša, prevenciju zagađenja i društveno-ekonomske potrebe. Certifikat je dodijelila međunarodna certifikacijska kuća Det Norske Veritas. Certifikat traje tri godine, a sustav je podložan godišnjim provjerama .

U Iridi očekuju da će dodjeljivanje eko certifikata pozitivno utjecati na poslovanje i ugled tvrtke, poboljšati korištenje energije i zaštitu voda te smanjiti izdatke čišćenja, popravaka i usklađivanja s zakonskim propisima.

Irida je izgrađena 1978. godine. Od početnih kapaciteta za primarnu obradu i duboko smrzavanje slatkovodne ribe, razvila se u tvornicu za obradu, konfekcioniranje i duboko smrzavanje svih vrsta slatkovodne i morske ribe, glavonožaca, rakova, školjkaša, te proizvoda od ribe i ostalih plodova mora. Danas je u vlasništvu koncerna Agrokor. i

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙