FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska i Ukrajina potpisale dva sporazuma

KIJEV, 14. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska i Ukrajina potpisale su učetvrtak u Kijevu, u sklopu službenog posjeta hrvatskog predsjednikaStjepana Mesića, dva sporazuma s ciljem daljnjeg unapređenja suradnjeizmeđu dviju zemalja.
KIJEV, 14. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska i Ukrajina potpisale su u četvrtak u Kijevu, u sklopu službenog posjeta hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, dva sporazuma s ciljem daljnjeg unapređenja suradnje između dviju zemalja.

Sporazumi su potpisani u nazočnosti predsjednika Mesića i njegovog ukrajinskog domaćina Viktora Juščenka, a riječ je o Sporazumu o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka i Sporazumu o suradnji Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) i ukrajinske EXIM banke.

Sporazum o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka s hrvatske je strane potpisao ministar obrane Berislav Rončević a s ukrajinske ministar obrane Anatolij Gricenko. Sporazum o suradnji HBOR-a i ukrajinskog EXIM-a potpisali su predsjednik HBOR-a Anton Kovačev i predsjednik uprave EXIM banke Viktor Kapustin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙