FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Protasov novi trener Steaue

BUKUREŠT, 27. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Bivši ukrajinski napadačOleg Protasov (41) izabran je za novog trenera rumunjskog nogometnogprvoligaša Steaue Bukurešt.
BUKUREŠT, 27. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Bivši ukrajinski napadač Oleg Protasov (41) izabran je za novog trenera rumunjskog nogometnog prvoligaša Steaue Bukurešt.

"Steaua je klub slavne prošlosti, vjerujem kako ću pomoći da se ponovo vrati u vrh europskog nogometa," poručio je Protasov, koji je 2003. godine predvodio Olympiakos do naslova grčkog prvaka. Kraće vrijeme vodio je i ciparski Limassol.

Posljednjih nekoliko sezona najpoznatijih rumunjski klub, koji je 1986. godine osvojio europski naslov, vodili su Talijan Walter Zenga, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu i Cosmin Olaroiu, međutim vlasnik Steaue, Gigi Becali nije bio zadovoljan njihovim radom.

Protasov je bio jedan od najboljih napadača u reprezentaciji bivšeg Sovjetskog Saveza. U dresu "Zbornaje" prikupio je 68 nastupa i 29 pogodaka, a nakon što je Ukrajina proglasila neovisnost uspio je upisati i jedan nastup za ukrajinsku vrstu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙