FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječak se slučajno dokopao najnovijeg Harrya Pottera

NEW YORK, 13. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Devetogodišnji dječak izNew Yorka slučajno se dokopao najnovijeg nastavka Harrya Pottera,kojeg milijuni djece i odraslih s nestrpljenjem očekuju, da bi nakraju knjigu ipak vratio u knjižaru koja ga je zabunom izložila zaprodaju, izvješćuju u srijedu američki mediji.
NEW YORK, 13. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Devetogodišnji dječak iz New Yorka slučajno se dokopao najnovijeg nastavka Harrya Pottera, kojeg milijuni djece i odraslih s nestrpljenjem očekuju, da bi na kraju knjigu ipak vratio u knjižaru koja ga je zabunom izložila za prodaju, izvješćuju u srijedu američki mediji.

Sylum Mastropaolo se u ponedjeljak šetao s majkom Mandy Muldoon i tijekom šopinga "naletio" na dugo iščekivani šesti nastavak pod nazivom "Harry Potter i princ mutnjak" koji će u knjižarama pojaviti 16. srpnja. Nakon što je pročitao par stranica Sylum i njegova obitelj odlučili su knjigu vratiti knjižari Scholastic.

"Oni su divna obitelj, kontaktirali su nas i rekli da vraćaju knjigu", kazao je direktor propagande Kris Moran.

Dječak je bio sav izbezumljen od sreće kada je kupio knjigu jer je shvatio da će vjerojatno među prvima uživati u novim avanturama popularnog lika, no zaključio je da "zbog iščekivanja ne želi užitak čitanja pokvariti drugoj djeci", ocijenivši da bi je svi trebali zajedno čitati.

Njegov očuh Mike Muldoon je kazao kako su zajedno zaključili da bi bilo "pošteno" vratiti knjigu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙