FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U SAD-u nove žrtve "surfanja" na automobilima

LOUISVILLE, 12. srpnja 2005. (Hina/AP) - "Surfanje" na automobilima,novi trend u SAD-u, odnijelo je još jednu žrtvu, 19-godišnjeg studentasveučilišta u saveznoj državi Kentucky Benjamina Watsona koji je usubotu pao s automobila i umro uslijed posljedica udarca glavom.
LOUISVILLE, 12. srpnja 2005. (Hina/AP) - "Surfanje" na automobilima, novi trend u SAD-u, odnijelo je još jednu žrtvu, 19-godišnjeg studenta sveučilišta u saveznoj državi Kentucky Benjamina Watsona koji je u subotu pao s automobila i umro uslijed posljedica udarca glavom.

Watsonova pogibija prošlog je tjedna u SAD-u drugi takav slučaj povezan sa "surfanjem" na automobilima, akrobacijom u kojoj osoba pokušava "surfati" na krovu jurećeg automobila. U Sheboyganu, u državi Wisconsin, 19-godišnji David Weyrens poginuo je 5. srpnja kada je pao s krova Land Rovera. Jedan od Weyrensovih prijatelja optužen je za ubojstvo iz nehaja.

Otac Benjamina Watsona je izjavio da je njegov sin u subotu izašao s prijateljima. "To je nedvojbeno nesretan slučaj i ne držimo nikoga odgovornim za njegovu pogibiju", rekao je Benjaminov otac.

Glasnogovornik policije izjavio je da nisu podignute nikakve optužnice ali da će slučaj biti proslijeđen okružnom uredu tužitelja. Mrtvozornik u okrugu Jefferson, Jack Arnold, priopćio je da je Watson preminuo u nedjelju u Sveučilišnoj bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙