FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene stipendije međunarodne poslovne škole CBA

ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Međunarodna poslovna škola CBAdodijelila je pet stipendija za svoj poslijediplomski studij zamenadžere u vrijednosti 50.000 eura za Executive MBA naraštaj 2005.
ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Međunarodna poslovna škola CBA dodijelila je pet stipendija za svoj poslijediplomski studij za menadžere u vrijednosti 50.000 eura za Executive MBA naraštaj 2005.

Kako je danas priopćeno iz te poslovne škole, kvalificirani su kandidati morali uspješno proći izbor CBA kako bi im mogao biti ponuđen položaj polaznika Executive programa MBA.

Svaki izabrani kandidat bit će stipendiran sa 10.000 eura za taj dvogodišnji studij. Stipendisti su: Dražen Žnidarec (Siemens), Dalibor Toth ("Podravka"), Josip Brajdić (hrvatski Institut građevinarstva), Dean Pasiček (Zagrebačke pekarne "Klara") i Jasna Popadić (Švedsko veleposlanstvo).

Nakon početnih prijava 70-ak kandidata koji su svoje sposobnosti dokazivali u trima zasebnim izbornim krugovima CBA stipendija na kraju je dodijeljena kandidatima koji su na temelju stroga vrjednovanja poslovnih i osobnih dostignuća pokazali izvanrednu motiviranost i sposobnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙