FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska pošta tiska marku u povodu Međunarodne vatrogasne olimpijade u Varaždinu

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska pošta (HP) pustit će 15.srpnja u promet novu prigodnu poštansku marku u povodu Međunarodnevatrogasne olimpijade, koja će se održati u Varaždinu od 17. do 24.srpnja.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska pošta (HP) pustit će 15. srpnja u promet novu prigodnu poštansku marku u povodu Međunarodne vatrogasne olimpijade, koja će se održati u Varaždinu od 17. do 24. srpnja.

Autor likovnog rješenja marke je Danijel Popović, dizajner iz Zagreba, a marka je tiskana u nakladi od 200.000 primjeraka. Vrijednost marke je 2,3 kune. Promocija poštanske marke održat će se također u petak, 15. srpnja, u Vatrogasnom domu u Varaždinu.

Osim marke, priopćeno je iz HP-a, u prodaji će biti prigodne omotnice prvog dana (FDC) te prigodne omotnice bez marke, a u poštanskom uredu u Jurišićevoj u Zagrebu 15. i 16. srpnja u uporabi će biti žig prvoga dana.

Kolekcionari i ljubitelji maraka mogu se detaljnije informirati o hrvatskim poštanskim markama na web adresi: www.posta.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙