FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: isplata novčane pomoći umirovljenicima 12. srpnja

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Pomoć zagrebačkim umirovljenicima zasrpanj isplaćivat će se putem Hrvatske pošte u utorak, 12. srpnja,izvijestio je danas Gradski ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Pomoć zagrebačkim umirovljenicima za srpanj isplaćivat će se putem Hrvatske pošte u utorak, 12. srpnja, izvijestio je danas Gradski ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.

Umirovljenici koji pomoć nisu primili na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima od 12. do 30. srpnja. Isplata se više neće obavljati u uredima Fine.

Pravo na novčanu pomoć ostvaruju umirovljenici, državljani Hrvatske s prebivalištem u Gradu Zagrebu, kojima je mirovina ili mirovina i ukupni prihod jednak ili manji od 1.500 kuna mjesečno.

Radi ostvarivanja prava na novčanu pomoć umirovljenici se razvrstavaju u tri skupine - umirovljenici kojima je mirovina ili mirovina i ukupni prihod jednak ili manji od 900 kuna ostvaruju pravo na 400 kuna pomoći; umirovljenici kojima mirovina ili mirovina i ukupni prihod iznose od 900 do 1.200 kuna imaju pravo na 300 kuna pomoći; umirovljenici kojima mirovina ili mirovina i ukupni prihod iznose od 1.200 do 1.500 kuna imaju pravo na 200 kuna pomoći.

Nakon toga roka nema retrogradne isplate pomoći za navedeni mjesec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙