FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusija: U eksploziji u trgovinskom centru poginulo 17 osoba

MOSKVA, 11. srpnja 2005. (Hina/AFP) - U eksploziji u trgovinskom centrupoginulo je 17 osoba i najmanje isto toliko ih je ozlijeđeno uponedjeljak u Uhti, gradu na ruskom Dalekom sjeveru, objavilo je ruskoministarstvo za izvanredna stanja.
MOSKVA, 11. srpnja 2005. (Hina/AFP) - U eksploziji u trgovinskom centru poginulo je 17 osoba i najmanje isto toliko ih je ozlijeđeno u ponedjeljak u Uhti, gradu na ruskom Dalekom sjeveru, objavilo je rusko ministarstvo za izvanredna stanja.

"U eksploziji nepoznata podrijetla do koje je došlo u trgovinskom centru koji zauzima dva kata jedne zgrade u Uhti, poginulo je 17 osoba", kazao je glasnogovornik ministarstva.

Najmanje 17 osoba ozlijeđeno je u vatri koja je izbila u zgradi nakon eksplozije, priopćilo je ministarstvo, a tridesetak osoba uspješno je evakuirano iz trgovinskog centra u gradu od 100 tisuća stanovnika koji se nalazi 1200 km od sjeveroistočno od Moskve.

Po riječima neimenovanog lokalnog policijskog dužnosnika požar je izazvala eksplozija plinskih boca koje su se prodavale u trgovinskom centru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙