FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snažna eksplozija u policijskoj postaji u Mosulu, najmanje četvoro poginulih

MOSUL-NAPADSnažna eksplozija u policijskoj postaji u Mosulu, najmanje četvoro poginulihMOSUL, 26. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Snažna eksplozija koju jeizazvao bombaš samoubojica raznijela je u nedjelju policijski stožer uMosulu na sjeveru Iraka ubivši najmanje četiri policajca i ranivši 14osoba, objavili su policijski i bolnički izvori.
MOSUL, 26. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Snažna eksplozija koju je izazvao bombaš samoubojica raznijela je u nedjelju policijski stožer u Mosulu na sjeveru Iraka ubivši najmanje četiri policajca i ranivši 14 osoba, objavili su policijski i bolnički izvori.

Broj žrtava mogao bi biti veći jer spasioci još uvijek pretražuju ruševine srušenog sjedišta okružne policije, prenosi Reutersov novinar s lica mjesta.

Eksplozija se dogodila u vrijeme kada su ljudi dolazili na posao. Policijski stožer nalazi se u središtu grada, u trgovačkoj četvrti prepunoj trgovina.

Glasnogovornik policije je rekao da se bombaš samoubojica dovezao automobilom preko tržnice do nezaštićenog zida postaje izbjegavši prepreke i ograde na ulazu u stožer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙