FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen krijumčar kornjača

ĐURMANEC, 21. lipnja 2005. (Hina) - Zagorska je policija u ponedjeljakuhvatila krijumčara kornjača, koji je te zaštićene životinje htioprevesti iz Hrvatske u Sloveniju.
ĐURMANEC, 21. lipnja 2005. (Hina) - Zagorska je policija u ponedjeljak uhvatila krijumčara kornjača, koji je te zaštićene životinje htio prevesti iz Hrvatske u Sloveniju.

Naime, vozilo krapinske registracije, u kojemu je bio 51-godišnji vozač, zapalilo se na graničnom prijelazu u Macelju dok je čekalo na ulaz u Sloveniju. Iz zapaljena auta, kako se danas doznaje u krapinsko-zagorskoj Policijskoj upravi, počele su ispadati kornjače, a vozač je pokušao pobjeći, no policajci su ga brzo uhitili.

U prostoru motora vozila, u kojemu su kornjače bile smještene, pronađeno je pet mrtvih životinja, stradalih u zapaljenu autu. Preživjele kornjače preuzeli su djelatnici Uprave za zaštitu prirode Ministarstva kulture.

Krijumčar kornjača bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Krapini zbog osnovanje sumnje da je htio izbjeći carinski nadzor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙