FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tri godine zatvora zbog prijetnji smrću Zeti-Jones

LOS ANGELES, 9. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Žena koja je, kako sutvrdili njezini odvjetnici, "tinejdžerski zatreskana" u MichaelaDouglasa osuđena je u petak na tri godine zatvora zbog prijetnji smrćuCatherini Zeti-Jones, supruzi slavnog glumca.
LOS ANGELES, 9. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Žena koja je, kako su tvrdili njezini odvjetnici, "tinejdžerski zatreskana" u Michaela Douglasa osuđena je u petak na tri godine zatvora zbog prijetnji smrću Catherini Zeti-Jones, supruzi slavnog glumca.

Dawnette Knight (34) je u telefonskim pozivima i pismima optuživala dobitnicu Oscara u filmu "Chicago" da je obična "sponzoruša" koja uz to održava i ljubavnu vezu s Georgeom Clooneyem, prijeteći joj pritom jezovitim smaknućima. Knight je tako prijetila da će glumici "raznijeti mozak kao J.F. Kennedyu", te da će je "rasporiti kao što je Charles Manson učinio Sharon Tate i potom je dati psima da je rastrgaju i nahrane se njenim mesom."

Pisma su pisana tijekom 18-mjesečnog razdoblja, a Knight ih je slala članovima obitelji Douglas i njihovim prijateljima.

Branitelji nisu uspjeli uvjeriti porotu da je Dawnette Knight tek "mladenački zatreskana" i potpuno bezopasna. Nije joj pomoglo niti to što se pred sudski proces predozirala jer je sud odlučio da je mentalno dovoljno zdrava za suđenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙